Thuis

Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD.

Van goede kwaliteit de structuur van het pakhuisstaal voor verkoop
Van goede kwaliteit de structuur van het pakhuisstaal voor verkoop
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Michael Scofield

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de projectkwaliteit te spreken super goed.

—— Amok

Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD.

1 2 3 4 5
Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD. Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD. Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD. Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD. Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD.
Productafdeling brugafdeling Productafdeling Productafdeling Productafdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PROFESSIONELE FABRIKANT EN EXPORTEUR
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 50000000-80000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 20% - 30%
ZHONGDA ENTERPRISE GROUP is een grote en gediversifieerde particuliere onderneming, bestaande uit Liaoning QHHK Construction Material Technology Co., LTD., Shenyang Zhongda Steel Structure Engineering Co., Ltd., Liaoning Zhongda Metal Structure Products Co. Ltd., en gespecialiseerd in consulting , ontwerp, productie en constructie van staalconstructiedelen en met kleur beklede staalplaten. De producten en diensten die wij kunnen leveren, omvatten een licht portaal stalen frame, een industriële werkplaats van zwaar kraanwerk, civiele staalconstructie met meerlagig frame, supergrote en buitenmaatse staalconstructie, niet-standaard structuurdelen, sferonisatie van minder dan OD200mm en zandstralen en ontlaten van structuuronderdelen , enz. De fabriek heeft een oppervlakte van 100000m2, inclusief een bouwoppervlak van 60000 ㎡ en een werkplaats met de grootste overspanning (24x4 + 21x2 + 15x1) m, de lengte van 240m en een hoogte van 18m en het hefvermogen van 100 ton. We hebben meer dan 380 werknemers en een jaarlijkse productie van 40 duizend ton staalconstructie. Sinds 2009 heeft onze jaarlijkse outputwaarde 250 miljoen RMB bereikt. Sinds de oprichting in 2000, met een uitstekende ontwikkelingservaring van meer dan tien jaar, zijn ons hoofdkantoor en onze productie-eenheden gevestigd in de Chinese productie-apparatuur - New Tiexi District of Shenyang.

ZHONGDA ENTERPRISE GROUP beschikt op grond van het regionale voordeel van de Northeast Old Industrial Base over een groot aantal uitstekende professionals die strikte normen opstellen en uitvoeren voor de kwaliteit van de producten.

Uitstekende projecten van Zhongda Enterprise omvatten voornamelijk New World Exhibition Center als oriëntatiepunt, NHI, Shenyang JFMMRI Industrial Park, SMTCL, TBEA in Shenyang en anderen in andere gebieden. En Zhongda houdt altijd goede samenwerking met Chinese Metallurgische Groep, Chinese bouwgroep, Chinese spoorwegbouwgroep, China Power Investment Group, Shanghai Baosteel, Shanghai General Steel Structure, Zhejiang Hengda Group, Zhejiang Seiko-staal, Anhui Fuhuang stalen bouwgroep, Hubei Yangtze River en andere grote bouwgroepen. Om een ​​doorbraak te zoeken, heeft Zhongda in 2008 haar activiteiten uitgebreid naar speciale en zware klinknagel-soldeerproducten, en slaagt zij in de industrieën van mijnbouw en metallurgische apparatuur, schildmachine, spoorbruggen en andere grote projecten in binnen- en buitenland.

Met een sterke zakelijke sterkte, integriteit van de service-concept en het bewustzijn van sociale verantwoordelijkheid, Zhongda onderneming is alom erkend door de overheid, de industrie en de samenleving. Zhongda heeft altijd aangedrongen op het verkrijgen van reputatie en markt door kwaliteit en mooie producten, perfecte combinatie van eersteklas talent en eersteklas apparatuur, zet zich in om het R & D-centrum van de hoogwaardige staalconstructiesector te worden.

Ons bedrijfsprincipe is "eerste kwaliteit, oprechte service, excelsior, wederzijds voordeel en win-win" als bedrijfsfilosofie, we zijn er vast van overtuigd dat de onderneming nog briljanter zal zijn!

Contactgegevens
Liaoning QHHK Construction Material Technology Co.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Peter

Tel.: 86--13804050369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)