Thuis Over ons

Geschiedenis

China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. certificaten
China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. certificaten
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Michael Scofield

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de projectkwaliteit te spreken super goed.

—— Amok

Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

1 2 3 4 5
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.
Productafdeling brugafdeling Productafdeling Productafdeling Productafdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PROFESSIONELE FABRIKANT EN EXPORTEUR
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 50000000-80000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 20% - 30%

Co. van de Shenyang heeft iBeehive Technologie, Ltd krachtens het regionale voordeel van de Noordoostelijke Oude Industriële Basis, een groot aantal eminente beroeps die en strikte normen voor de kwaliteit van de producten maken uitvoeren.

 

De uitstekende projecten van iBeehive de Technologieco. van Shenyang, Ltd bestaan hoofdzakelijk uit het Nieuwe Centrum van de Wereldtentoonstelling als oriëntatiepunt, NHI, Industrieterrein van Shenyang JFMMRI, SMTCL, TBEA op Shenyang-gebied en anderen op andere gebieden. En iBeehive houdt altijd goed vennootschap met Chinese Metallurgische Groep, de bouwgroep van China, de Chinese groep van de spoorwegbouw, de Groep van de de Machtsinvestering van China, Shanghai Baosteel, Algemene het Staalstructuur van Shanghai, de Groep van Zhejiang Hengda, het staal van Zhejiang Seiko, de groep van de het staalbouw van Anhui Fuhuang, de Rivier van Hubei Yangtze en andere grote bouwgroepen. Een naar doorbraak, in iBeehive de Technologieco. van Shenyang van 2008, Ltd zaken aan speciaal-vorm streven en zware klinknagel-soldeersel productenmarkt, en slaagt in binnen- en buitenland in de industrieën van mijnbouw en metallurgisch materiaal, schildmachine, spoorwegbruggen, en andere grote projecten.

 

Met sterke bedrijfssterkte, de integriteit van het de dienstconcept, en voorlichting van sociale verantwoordelijkheid, iBeehive de Technologieco. van Shenyang, is Ltd op brede schaal erkend door de overheid, de industrie, en de maatschappij. iBeehive altijd bij het verkrijgen van reputatie en markt door kwaliteit en aardige producten heeft aangedrongen, is de perfecte combinatie van prima talent en prima materiaal geëngageerd aan het worden het R&D-centrum van high-end de industrie van de staalstructuur.

Ons ondernemingsprincipe is eerst „kwaliteit, de oprechte dienst; excelsior, wederzijds voordeel en win-win“ als bedrijfsfilosofie, zijn wij er stellig van overtuigd dat de onderneming briljanter zal zijn!

 

WOON TENTOONSTELLING BIJ

China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Bedrijfsprofiel 0

KLANTENbezoek

China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

Contactgegevens
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

Contactpersoon: Mr. Peter

Tel.: 8613804050369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)