Thuis

Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. certificaten
China Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. certificaten
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Michael Scofield

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de projectkwaliteit te spreken super goed.

—— Amok

Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!

—— Tim

Ik ben online Chatten Nu

Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

1 2 3 4 5
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.
Productafdeling brugafdeling Productafdeling Productafdeling Productafdeling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PROFESSIONELE FABRIKANT EN EXPORTEUR
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 50000000-80000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 20% - 30%

 

de iBeehive ONDERNEMINGSgroep is één groot en gediversifieerd privé bedrijf, die uit Co. van de het Bouwmaterialentechnologie van Liaoning iBeehive, Ltd, van de het Staalstructuur van Shenyang iBeehive de Techniekco., Ltd, van de het Metaalstructuur van Liaoning iBeehive de Productenco. Ltd, en het specialiseren bestaan zich in het raadplegen, het ontwerp, de productie en de bouw van de delen van de staalstructuur en kleur-met een laag bedekte staalplaten. De producten en de diensten kunnen wij verstrekken minder dan licht poortstaalkader, industriële workshop van het zware kraanwerk, burgerlijke staalstructuur met multilayer kader bevat, staalstructuur, niet genormaliseerde structuurdelen, spheronization van O.D.200mm en zandstralen en het aanmaken van structuurdelen, enz. superhigh&outsize. De fabriek behandelt een gebied van 100000m2, met inbegrip van een bouwgebied van 60000 ㎡ en een workshop van enige grootste spanwijdte (24X4+21X2+15X1) m, de lengte van 240m en hoogte 18m, en de het opheffen capaciteit van 100 ton. Wij hebben meer dan 380 werknemers en een jaarlijkse output van 40 duizend ton staalbouw. Sinds 2009, heeft onze jaarlijkse outputwaarde 250 miljoen RMB bereikt. Sinds zijn onderneming in 2000, met de opmerkelijke ontwikkelingservaring van meer dan tien jaar, worden onze verrichtingshoofdkwartier en productiebasissen gevestigd in het materiaal van China productiebasis - Nieuw Tiexi-District van Shenyang.

 

de iBeehive ONDERNEMINGSgroepkrachtens regionaal voordeel van de Noordoostelijke Oude Industriële Basis, heeft een groot aantal eminente beroeps die en strikte normen voor de kwaliteit van de producten maken uitvoeren.

 

De uitstekende projecten van iBeehive Onderneming bestaan hoofdzakelijk uit het Nieuwe Centrum van de Wereldtentoonstelling als oriëntatiepunt, NHI, Industrieterrein van Shenyang JFMMRI, SMTCL, TBEA op Shenyang-gebied, en anderen op andere gebieden. En iBeehive houdt altijd goed vennootschap met Chinese Metallurgische Groep, de bouwgroep van China, de Chinese groep van de spoorwegbouw, de Groep van de de Machtsinvestering van China, Shanghai Baosteel, Algemene het Staalstructuur van Shanghai, de Groep van Zhejiang Hengda, het staal van Zhejiang Seiko, de groep van de het staalbouw van Anhui Fuhuang, de Rivier van Hubei Yangtze en andere grote bouwgroepen. Een naar doorbraak, in de iBeehive uitgebreide zaken van 2008 aan speciaal-vorm en zware klinknagel-soldeersel productenmarkt streven, en slaagt in binnen- en buitenland in de industrieën van mijnbouw en metallurgisch materiaal, schildmachine, spoorwegbruggen en andere grote projecten.

 

Met sterke bedrijfssterkte, de integriteit van het de dienstconcept, en voorlichting van sociale verantwoordelijkheid, is de iBeehive onderneming op brede schaal erkend door de overheid, de industrie, en de maatschappij. iBeehive altijd bij het verkrijgen van reputatie en markt door kwaliteit en aardige producten heeft aangedrongen, is de perfecte combinatie van het prima talent en het prima materiaal geëngageerd aan het worden het R&D-centrum van high-end de industrie van de staalstructuur.

Ons ondernemingsprincipe is eerst „kwaliteit, de oprechte dienst; excelsior, wederzijds voordeel en win-win“ als bedrijfsfilosofie, zijn wij er stellig van overtuigd dat de onderneming briljanter zal zijn!

Contactgegevens
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

Contactpersoon: Mr. Peter

Tel.: 8613804050369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)